Aromastick FOCUS

8,95  / kpl

Varastossa

Aromastick FOCUS

8,95  / kpl

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Aromastick FOCUS – stimuloiva tuoksu tukemaan keskittymistä

Mihin tarkoitukseen Aromastick Focus?

Keskittymiskykyä vaativiin tilanteisiin. Terästäytymistä tukeva tuoksuseos selkeyttää ajatuksia ja kirkastaa näkymää.

Miksi se on tärkeää?

Kiireinen elämänrytmi keskeytyksineen ja moninaisine virikkeineen saa keskittymisen helposti herpaantumaan. Päivittäisten
vaatimusten pyörityksessä skarppaamiselle on usein tarvetta.

Kenelle tuote on?

Heille, jotka haluavat suoriutua skarppina tiukoissakin tilanteissa ja vaativien tehtävien pyörteissä. Focus-tuoksupuikko
on loistava valinta esimerkiksi tietotyöläiselle ja opiskelijalle.

Käyttöohje:

Avaa Aromastickin korkki ja laita tuoksupuikko sieraimen alle. Hengitä nenän kautta syvään muutaman kerran Aromastickin
tuoksua nuuhkien. Pidä nuuhkiessa silmäsi auki tai sulje ne – kumpi vain paremmalta tuntuu. Sulje sitten Aromastickin korkki ja palaa henkilökohtaisesta aromaterapiahetkestäsi voimaantuneena takaisin askareihisi.

Mitä tapahtuu, kun käytät Aromastick FOCUSta?

Keskittymistä tukeva Aromastick Focus -tuoksupuikko selkeyttää ajatuksia ja tasapainottaa mieltä. Se auttaa pitämään
pään kylmänä ja ajatukset kirkkaina tietotulvankin vyöryessä.

Terästäytymisen tueksi kehitetty Focus-tuoksupuikko sisältää eteerisiä kanelinkuori-, piparminttu-, rosmariiniöljyjä. Aromastickin
tuoksuseoksissa eteeriset öljyt vaikuttavat synergistisesti; toinen toistaan tukien. Siksi tuoksuseokset toimivat yksittäisiä öljyjä moniulotteisemmin.

Tuoksu jolla vaikutat! Välittömästi.

Aromasticin avulla valjastat eteeristen öljyjen hoitavien tuoksujen voiman käyttöösi heti ja helposti. Nuuhkaise ja vaikutu välittömästi!

Eteeristen öljyjen vaikutuksiin eli aromaterapiaan perustuvat Aromastick-tuoksupuikot tuovat tukea arjen haasteisiin, esimerkiksi vireys- ja tunnetilojen säätelyyn. Näppäräkäyttöisiä tuoksupuikkoja nuuhkimalla voit esimerkiksi hillitä hermostumista, helpottaa stressin oireita, saada lisää energiaa tai tukea terästäytymistä.

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan eteeristen öljyjen ja aromaterapian hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Kenelle Aromastick-tuotteet ovat?

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

Eteeriset öljyt ja aromaterapia

Tuoksut ovat yhteydessä tunteisiimme. Jokainen juhannusruusua tai vaikkapa tuoreita korvapuusteja nuuhkinut on taatusti havainnut tuoksujen vaikuttavan itseensä. Aromateriapia on kuitenkin muutakin kuin viehättäviä tuoksuja ja niistä tykkäämistä. Kyseessä on lempeästi hyvinvointiamme tukeva hoitomuoto, jonka tarkoituksena on tukea tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välillä. Aromaterapiassa hyödynnetään kasveista tislattavia eteerisiä eli haihtuvia öljyjä, joiden vaikutuksiin myös Aromastick-tuoksupuikkojen toiminta perustuu.