Aurinkovoide SPF50 – 100 ml, Limited Edition

28,90 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollinen ja tehokas korkean suojakertoimen sisältävä aurinkovoide kesäisessä pakkauksessa

Alga Maris SPF50 aurinkosuojavoide on tehokas korkean suojakertoimen luonnollinen aurinkovoide. Aurinkosuoja tulee vain luonnollisista mineraalifilttereistä. Ecocert -sertifioitu ja turvallinen.

Alga Maris Aurinkovoide SPF50 on helposti levittyvä, kevyt ja nopeasti imeytyvä voide. Se sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle. Ei jätä ihoa valkoiseksi tai tahmaiseksi. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat suojaavat ihoa tehokkaasti UVA– ja UVB-säteiltä. Sisältää luomu sheavoita sekä luomu kookosöljyä, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.

Kaikki Alga Maris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja. Käyttämällä Alga Maris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.

* Mineraaliaurinkosuojat Titaanidioksidi ja Sinkkioksidi suojaavat UVA– ja UVB-säteiltä.
* Alga-gorria“‡: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
* Luomu sheavoi: kosteuttaa, suojaa ja korjaa ihoa.
* Luomu kookosöljy: pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa.
* Ilmatiivis pumppupullo

Käyttöohje

Levitä voidetta huolellisesti kaikille auringolle altistuville ihoalueille ja lisää tarvittaessa. Alga Maris -aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa.

Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä suihkuta vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön.Pidä poissa lasten ulottuvilta. Puhdistathan ihon huolellisesti käytön jälkeen esimerkiksi öljypohjaisella puhdistusaineella tai/ja pesukintaalla.

Sertifiointi