D-Pearls 125 µg, 40 kaps

6,93 

Alhaisin30 päivän hinta 7,42 

Varastossa

D-Pearls 125 µg, 40 kaps

6,93 

Alhaisin30 päivän hinta 7,42 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Vahva ja hyvin imeytyvä D-vitamiini vastustuskyvylle

*120 kapselin pakkaus 125 mikrogramman D3-vitamiinikapseleita, joissa D-vitamiini on kylmäpuristetussa oliiviöljyssä.
* Pienet, helposti nieltävät kapselit sisältävät 125 µg D3-vitamiinia kylmäpuristetussa oliiviöljyssä, josta rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy hyvin
* D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja tukee siten vastustuskykyä
* Luille, hampaille ja lihaksille
* Lisäksi D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin
* Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti

D-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jonka paras lähde ravinnosta ovat rasvaiset kalat. Lisäksi D-vitamiinia on lihassa, maitotuotteissa, kananmunissa ja sienissä. Elimistö myös syntetisoi D-vitamiinia iholla auringon UV-valon vaikutuksesta.

D3-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että se vaatii rasvaa imeytyäkseen hyvin. D-Pearls® 38 µg -kapselit sisältävät 38 mikrogrammaa D3-vitamiinia, joka on imeytymisen parantamiseksi liuotettu korkealaatuiseen kylmäpuristettuun oliiviöljyyn. D-Pearls® 38 µg -kapselit ovat läpipainopakkaukseen pakattuja pieniä, helmimäisiä gelatiinikapseleita, jotka on helppo niellä tai pureskella.

D-Pearls® 38 µg on käytännöllinen ja luotettava tapa varmistaa elimistön riittävä D-vitamiinin saanti.  D-vitamiinin saannista on erityisen tärkeää huolehtia, mikäli et saa riittävästi D-vitamiinia auringosta tai ravinnosta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.