Elvyttävä vartalovoi, hemp & clary sage, 100ml

11,95 

Varastossa

Elvyttävä vartalovoi, hemp & clary sage, 100ml

11,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Suojaa ihoa kuivumiselta

Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu monikäyttöinen vartalovoi elvyttää ihoa ja suojaa sitä kuivumiselta sekä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Kaikille ihotyypeille sopiva vartalovoi sopii hampunsiemenöljyn antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta myös herkän ja ärsyyntyneen ihon hoitoon. Yrttisen tuoksuista eteeristä muskatellisalviaöljyä sisältävän raikkaan tuoksuisen tuotteen täyteläinen koostumus syväkosteuttaa ihoa ja vartalovoin lisäksi se sopii käytettäväksi esimerkiksi käsivoiteena sekä kuivimpien kohtien tehokosteuttajana.

Nurmen luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsin Virossa. Tuotteiden raaka-aineena käytetään ainoastaan kasviperäisiä öljyjä ja rasvoja, kuten oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä kookosvoita. Nurmen käyttämä palmuöljy on aina eettisesti tuotettua, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja.

Aktiiviraaka-aineet:

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Hampunsiemenöljy: Iho-ongelmia rauhoittava hampunsiemenöljy hoitaa ja ravitsee kuivaa tai ärtynyttä ihoa tehokkaasti. Lisäksi öljy suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta ja ympäristötekijöiltä. Kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi hampunsiemenöljy myös estää kosteuden haihtumista iholta.

Muskatellisalviaöljy: Vahvistava ja tasapainottava eteerinen muskatellisalviaöljy tuoksuu lämpimän yrttiseltä ja sillä on mieltä sekä kehoa tasapainottavia ominaisuuksia.

Vegaaninen. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.