Himalajan ruususuola kuorinta, kaura-tyrni

14,95 

95,83 €/l

Varastossa

Himalajan ruususuola kuorinta, kaura-tyrni

14,95 

Arvioitu toimitusaika: 1-3 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Fiini Naturallyn kosteuttava ja ihoa pehmentävä kuorinta koko vartalolle.

Himalajan ruususuola, kauraöljy, sekä tyrnirouhe kuorivat iholta kuolleen ihosolukon ja samalla kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

Himalajan ruususuola sitoo kosteutta samalla, kun se puhdistaa epäpuhtaudet ja suolan mineraalit parantavat ihon yleistä hyvinvointia.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Tyrnirouhe on kotimainen ja valmistettu kylmäkuivatusmenetelmällä, jolloin marjat vitamiinit ja ravinteet eivät katoa ja rouheessa on mukana myös arvokkaat pienet siement, joissa tehokas öljy on. Tyrni ravitsee, pehmentää, uudistaa ihosoluja sekä alentaa tulehduksia.

Kuorinta on pakattu kierrätettävään lasipurkkiin, koko 156ml

Käytä: Ota purkista puhtain kuivin sormin tai lusikalla. Älä päästä vettä purkkiin, tuotteen säilyvyys saattaa kärsiä.

Voit käyttää koko vartalolle tai vain käsille, jaloille tai kasvoille.

Hiero kostutetulle iholle hellästi pyörivin liikkein suihkussa tai saunassa. Voit antaa kuorinnan vaikuttaa myös iholla hetken aikaa ennen huuhtelua ja nauttia esimerkiksi miedosta saunan lämmöstä. Huuhtele lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä.

Huom! Kuorinta saattaa tehdä lattian liukkaaksi.

Kuorinta sopii myös kasvoille käytettäväksi, mutta emme suosittele, jos kasvojesi iho on ohut.