Kombucha, Full Bloom, luomu 350 ml

3,99 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Ihastuttava kukkaiskombucha!

Full Bloom by Vanelja -kukkaiskombucha tuo hehkuvaa elinvoimaa kesääsi. Tässä ihananmakuisessa ja antioksidanttipitoisessa kesäjuomassa yhdistyvät hibiskuksen kukkaiset aromit ja mintun raikkaus. Täysin luomu, vegaaninen, ilman lisättyjä säilöntä- tai väriaineita.

Jo toista kesää myynnissä oleva suven spesiaalimaku on suunniteltu yhteistyössä reseptitaiteilija & ruokavaikuttaja Vaneljan kanssa. Nauti ja kukoista kilpaa kesän kanssa!

The Good Guys kombucha valmistetaan Pirkkalassa parhaista teelaaduista ja raaka-aineista. Luomu-kombuchamme on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei kiehuteta hengiltä pastöroimalla. Juomassa voi esiintyä kombucha-kasvustoa, mikä on merkki tuotteen korkeasta laadusta. Kombucha-kasvuston nauttiminen on täysin turvallista.

Säilytä kombucha aina kylmässä. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.

The Good Guysin lijaus kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan. Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen.