KultaOmega-3, vahva kalaöljy 1000mg, 100 kaps

24,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 24,90 

Varastossa

KultaOmega-3, vahva kalaöljy 1000mg, 100 kaps

24,90 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 24,90 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Korkealaatuinen ja vahva kalaöljy sydämelle, aivoille, silmille ja verenpaineelle

Terveyskaistan KultaOmega-3 on erittäin korkealaatuinen ja vahva kalaöljyvalmiste. Sen raaka-aineena on laadukas, puhdas ja laajasti sertifioitu Golden Omegan kalaöljy, joka saadaan 100-prosenttisesti ja kestävästi eteläisen Tyynen valtameren villianjoviksista.  

Ensimmäisenä Suomessa:

* KultaOmega-3-kalaöljyn alkuperän takaa ensimmäisenä ja ainoana Suomessa Orivon Puhdasta anjovista eteläiseltä Tyyneltämereltä -sertifiointi
* Kapselin kuori on kalagelatiinia, ensimmäisenä Suomessa etyyliesteröidylle kalaöljylle 

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot EPA- ja DHA ovat terveydelle erittäin tärkeitä

KultaOmega-3:n terveysvaikutukset ovat erinomaiset sen vahvan ja laadukkaan koostumuksen ansiosta. Sen sisältämät omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat terveydellemme erittäin tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Ne edistävät niin sydän- ja verisuoni-, aivo- kuin silmäterveyttäkin. Suuremmalla annostuksella ne auttavat myös triglyseriditasojen ja verenpaineen pysymistä normaaleina.  

Kasviöljyistä saatava alfalinoleenihappo (ALA) on myös omega-3-rasvahappo, josta elimistö pystyy muodostamaan EPA- ja DHA-rasvahappoja, mutta vain hyvin pieniä määriä. Siksi on tärkeää saada EPA- ja DHA-rasvahappoja suoraan kalasta tai kalaöljyvalmisteesta. Kannattaa kuitenkin huomata, että kalan kypsennys tuhoaa näitä tärkeitä rasvahappoja, joten kalan syöminenkään ei välttämättä takaa terveydelle optimaalista EPA- ja DHA-rasvahappojen saantia, vaikka valitsisi rasvaisia kalalajeja lautaselleen.  

Sisältämänsä D-vitamiinin ansiosta KultaOmega-3 tukee myös immuunipuolustuksen sekä luuston terveyttä ja sen E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä eli se toimii antioksidanttina kehossamme.  

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.