Mehevät trooppiset mangopalat
Todella mehukkaat, kuivatut mangoviipaleet on valmistettu erityisen herkullisista, makeista ja pehmeistä Haden-lajikkeen mangoista. Mangot viljellään Perun rannikolla, jossa se saa runsaasti aurinkoa, merituulta ja ravinteita. Hedelmät kerätään vain kypsinä käsin ja kuivataan alle 42°C.
Mangopalat sopivat erinomaisesti naposteluun ja taltuttamaan makeannälkää, mutta niitä voi käyttää myös monipuolisesti osana leivontaa ja erilaisia aamu- ja välipaloja.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
ttheinonen (varmistettu kirjoittaja) –
Herkullinen
eiskascheisse –
Hyvää lajiketta, makeaa.