Ravinteikas mungpapu on helppo idätettävä
Mungpapu on hieman herneen makuinen papu ja siitä voi valmistaa esim. papumuhennoksia tai -keittoja. Mungpapuja voi myös idättää, jolloin saat niistä maukkaan ja ravinteikkaan pohjan salaatille!
Valmistus:
2 dl papuja
4 dl vettä
suolaa
1. Pese ja liota pavut runsaassa vedessä noin 6 tuntia.
2. Vaihda vesi ja keitä noin 40-50 minuuttia, kunnes pavut ovat pehmeitä.
3. Mausta kypsät pavut suolalla.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Juha S (varmistettu kirjoittaja) –
Suosittelen. Hinta ja laatu oli jo tiedossa, mutta oli miellyttävä inhimillinen lisä lähetyslistassa
Rea N (varmistettu kirjoittaja) –
Iso säkki maukasta mungpapua idätykseen ja ruuanlaittoon.