Nokkonen Daily Defence – Suojaava ja ravitseva voide herkälle iholle 60ml PE 10/22

10,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Polttava nokkonen on ihosi paras kaveri

Mádara Nokkosvoide on herkän ihon versio Pihlajavoiteesta ja kehitetty ankariin ja kuluttaviin sääolosuhteisiin, jotka vaihtelevat Suomessa vuodenaikojen mukaan paljon.

Nokkonen Daily Defence on todellinen monitoimituote, joka toimii tehokkaana kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkavoiteena. Sopii ensiavuksi jopa huuliin!

Herkän, kuivan ja atooppisen ihon Nokkonen Daily Defence -voide sisältää pohjoista nokkosta, jolla on ihoa elvyttäviä ja kuivumiselta sekä ilmaston ääriolosuhteilta suojaavia ominaisuuksia. Ne auttavat rauhoittamaan erilaisia ihoärsytyksiä. Sheavoi kosteuttaa sekä auttaa ihoa vahvistamaan suojamekanismejaan.

Käytä voidetta kasvoille, käsiin, kyynärpäihin, huuliin — koko vartalolle tarpeen mukaan.

Tarkasti kuluttajia kuunnellen uudet Nokkostuotteet on kehitelty yhdessä Mádaran ja Kemikaalicocktail-blogin Noora Shinglerin kanssa. Voide kosteuttaa ja ravitsee kasvot ja kehon tehden ihosta superpehmeän ja vahvan.

DD-kirjainyhdistelmä on lyhenne sanoista Daily Defence. Se tarkoittaa tehokasta suojaa erityisesti Suomen karussa, kylmässä ja vaihtelevassa ilmastossa. Mádaran DD-voide kosteuttaa kuivaa ja karheaa ihoa, suojaa kylmältä ja tuuliselta säältä, parantaa rohtuneet huulet ja halkeilevat kantapäät, pehmentää kynsinauhoja ja sopii jopa rauhoittavaksi ihovoiteeksi vauvoille ja lapsille.

Vegaaninen tuote sopii koko perheelle. Turvallinen myös raskauden aikana.

* Kevyt anti-age – vaikutus.
* Raikas ja makea tuoksu.
* Dermatologisesti testattu.

Aktiiviraaka-aineet

Nokkosuute: Nokkosta on käytetty vuosisatoja allergiaoireiden ja yliherkkyyksien hoitoon. Se sisältää biologisesti aktiivisia yhdisteitä, jotka vähentävät tulehdusta ja parantavat immuunijärjestelmää. Nokkosessa on runsaasti rautaa ja A ja C -vitamiineja. Se supistaa ihohuokoisia ja stimuloi uusien solujen kasvua. Se sisältää runsaasti fenoleja, jotka antavat nokkosille voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja auttavat vapaiden radikaalien neutralisoinnissa. Tutkimuksissa nokkosesta on löydetty myös vahvoja antimikrobisia ominaisuuksia.

Sopii kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.

Sertifiointi

ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava