Seleenirikas parapähkinä
Parapähkinä on miedon aromaattinen, herkullinen ja täyteläinen pähkinä. Se on tunnettu sen korkean seleenipitoisuuden vuoksi, mikä tekee siitä yhden luonnon parhaista seleenin lähteistä – jo muutama pähkinä päivässä riittää turvaamaan seleenin tarpeellisen saannin. Se on myös hyvä magnesiumin, proteiinin, kaliumin ja kalsiumin lähde.
Parapähkinät sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan, sekä naposteltavaksi sellaisenaan. Voit valmistaa niistä pähkinämaitoa ja käyttää niitä myös osana myslejä, eväs- ja herkkusekoituksia sekä sellaisenaan esimerkiksi puurojen ja salaattien joukossa.
Suosittelemme liottamaan pähkinöitä vähintään neljän tunnin ajan huoneenlämpöisessä vedessä ennen nauttimista sillä se tekee niistä helpommin sulavia ja mineraaleista sekä kivennäisaineista paremmin imeytyviä.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenitonta kauraa, pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia.Kirjaudu
Rekisteröidy
Varastossa
Virva S (varmistettu kirjoittaja) –
Jokapäiväiseen salaattiin pilkon pari parapähkinää. Antaa kivan suutuntuman ja loistavan seleeni- ja pähkinäöljylisän jokapäiväiseen terveelliseen ruokavalioon. Pähkinät säilytän jääkaapissa.
Sinikka K (varmistettu kirjoittaja) –
kyllä ne ihan ok syötäviä ovat, mutta valitettavasti veriryhmä kirja ei suosittele niitä A- veriryhmän ihmisille.. joku aine kai ei sovi tän tyypin omaaville henkilöille
Timo K (varmistettu kirjoittaja) –
Hyvälaatuinen tuote, vaikuttavat varsin tuoreilta!
Seppo K (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvänmakuisia ja laadukkaita luomu parapähkinöitä.