Piparisuklaamanteli, luomu 60g

2,99  / kpl

49,83 €/kg

Varastossa

Piparisuklaamanteli, luomu 60g

2,99  / kpl

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

RAKASTETTU RAAKASUKLAAMANTELI ON NYT KUORRUTETTU PIPARKAKUN MAULLA! 

Suursuosion viime vuonna Raakasuklaajoulukalenterissa saavuttaneet pipariraakasuklaalla kuorrutetut mantelit saapuvat nyt joulusesonkiin omassa pussissaan! Piparisuklaamanteli on suloinen yhdistelmä lempeän makuista mantelia ja joulutunnelmaan siivittävää piparkakkuraakasuklaata.  

Foodinin raakasuklaat ovat pitkäaikaisen intohimon ja vastuullisen kehittämisen tulos. Perustajamme Lasse Jalkanen on tunnettu suuresta rakkaudestaan raakasuklaaseen, minkä vuoksi suklaat ovat erityisen tärkeä tuoteryhmä meillä Foodinilla. Suklaan raaka-aineena käytetään Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä. Makeutensa raakasuklaamme saa maailman kestävimmäksi makeuttajaksi tituleeratusta indonesialaisesta kookossokerista, jossa on alhainen glykeeminen indeksi.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).