Herkulliset luomupopcornit!
Valmista koko perheelle maistuvia luomupopcorneja helposti ja vaivattomasti! Foodinin luomu maissinjyvistä valmistat popcorneja juuri omaan makuusi ilman huolta lisätystä liiallisesta suolasta tai rasvasta. Itse valmistettu popcorn maistuu ja tuntuu kehossa hyvältä!
Tiesitkö?
Popcornin eli paukkumaissin juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Jo asteekki-intiaanit paahtoivat paukkumaisseja kivien päällä avotulella.
Valmistus:
n.1dl Popcorn-jyviä
2-3rkl neitsytkookosöljyä / voita / gheetä
merisuolaa
Lämmitä öljy tai rasva juoksevaksi miedolla lämmöllä noin. 3L kattilassa. Lisää maissinjyvät, laita kansi kattilan päälle ja lisää hieman hellan tehoa. Käytä öljyä ja maissinjyviä sen verran, että molemmat peittävät kattilan pohjan. Ravistele kattilaa kun maissit eivät enää aktiivisesti poksahtele ja nosta pois kuumalta liedeltä. Mausta merisuolalla.
Vinkki! Halutessasi voit maustaa popcornit luomulakritsijauheella tai juuston makuisella ravintohiivalla.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Nadja H (varmistettu kirjoittaja) –
Näitä pitää aina olla kaapissa.
Merja K (varmistettu kirjoittaja) –
Olipa mukava tehdä pitkästä aikaa kattilassa popcorneja. Onnistui hyvin pussissa olevien ohjeiden kanssa ja maistuu tosi hyvältä! Kiva suolainen naposeltava!
Maria D (varmistettu kirjoittaja) –
On vaikea löytää suolaista, gluteenitonta naposteltavaa. Näden kanssa se onnistuu!