Pirteä punainen riisi
Punaista riisiä on käytetty Aasiassa jo vuosisatojen ajan. Foodinin punainen riisi on alkuperäislajikkeen Khao Deng -lajin riisiä, jota viljellään Thaimaan koilisosassa.
Punainen riisi sopii käytettäväksi lisukkeeksi sellaisenaan tai yhdessä tavan riisin kanssa tuomaan annoksiin lisää monipuolisuutta ja väriä ja se onkin erinomainen vaihtoehto lisukkeeksi sekä osaksi terveystietoista ruokavaliota. Punainen riisi sopii myös keitoihin, pataruokien valmistukseen ja puuroihin.
Käytä tätä pehmeän mutta voimakkaan makuista riisiä sellaisenaan, tai sekoita sitä muun riisin joukkoon.
Keitto-ohje:
1 osa punaista riisiä
2 osaa vettä
suolaa
1. Kiehauta vesi.
2. Lisää riisi ja suolaa.
3. Keitä hiljalleen n.40-45 minuuttia kannen alla.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.