Suussasulava, tumma raakasuklaamassa
Intense 85 % raakasuklaamassamme on valmistettu perinteisellä Stone Ground -menetelmällä Jyväskylässä korkealaatuisesta kylmäprosessoiduista Criollo-lajikkeen kaakaosta ja aromikkaasta kookossokerista. Hellävarainen valmistustapa pitää huolen, että kaikki raakakaakaon arvokkaat ravinteet säilyvät tallella ja takaa suussasulavan pehmeän koostumuksen.
Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!
Käytä raakasuklaamassaa joko sellaisenaan herkutteluun tai valmista suklaata sulattamalla massa ja maustamalla se lempiherkuillasi sekä jäähdyttämällä sen uudelleen. Voit käyttää sitä rouheena osana myslejä tai evässekoituksia, laittaa smoothieihin tai lisätä puuroihin tuomaan herkullista suklaan makua. Rouhe sopii sulatettuna myös jälkiruokiin ja leivontaan!
Sisältää 85% kaakaota.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Sofia T. (varmistettu kirjoittaja) –
Ja niin helppokäyttöistä leivonnassa ja terveellisimpien jälkiruokien tekemisessä!
A (varmistettu kirjoittaja) –
Herkutteluun loistava valinta
K (varmistettu kirjoittaja) –
Maku on taivaallinen, niinkuin vähän hintakin per patukka.