Herkullinen parapähkinäsuklaaherkku
Raakasuklaalla kuorrutetut parapähkinämme on parempi makunautinto, jonka kanssa voit herkutella ilman omantunnontuskia! Valmistamme raakasuklaaherkkumme alusta alkaen itse käsityönä Suomessa aina kivimyllyssä valmistetusta samettisen pehmeästä raakasuklaasta alkaen, millä kuorrutamme pähkinämme.
Raakasuklaapäällysteiset parapähkinät ovat ravinteikas ja maukas herkku. Napostele raakasuklaaparapähkinöitä sellaisenaan tai muiden herkkujen kera tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).
Niina K (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanan suussasulavia rouheisia pähkinöitä.
Yhdistyy hienosti tummansuklaan ja pähkinän maut. Nam. Kyllä näitä popsii niin sellaisenaan kuin laittaa esim. granolan joukkoon.
Lauri V (varmistettu kirjoittaja) –
hyvää
Heidi V (varmistettu kirjoittaja) –
Parista saa jo päivän seleenintarpeen.
Amalia R (varmistettu kirjoittaja) –
Käy herkusta todennäköisesti kenelle tahansa, joka vähänkin tykkää suklaasta. Parapähkinöitä ei kuitenkaan suuren seleenipitoisuuden vuoksi kannata syödä kovin montaa päivässä. Joka tapauksessa ihanan makuisia ovat ja kivasti rouskuvat 🙂