Raakasuklaarusina, 2-laatu, luomu 300g

4,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 4,95 

Varastossa

Raakasuklaarusina, 2-laatu, luomu 300g

4,95 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 4,95 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

SUOMALAISTEN SUOSIKKIHERKKU

Huom! 2-laatu, tuotteen ulkonäkö ja pakkaus eroavat alkuperäisestä.

Foodinin vegaaniset luomusuklaarusinat hurmaavat taatusti kenet tahansa! Maukas raakasuklaarusina saa kuorrutuksen vain kasviperäisistä raaka-aineista valmistetusta pehmeästä raakasuklaasta.

Suklaarusina on ollut suomalaisten suosikkiherkku jo vuosikymmenten ajan, ja monilla liittyy suklaarusinoihin rakkaita lapsuusmuistoja. Foodinin raakasuklaarusinat vievät iloisiin kesämuistoihin, synttärikutsuihin ja nauruntäyteisiin koko perheen elokuvailtoihin.

Raakasuklaarusina on ihastuttava herkku jo sellaisenaan, mutta sitä voi hyödyntää monipuolisesti myös leivonnassa ja jälkiruokien valmistuksessa! Suklaarusinoita voi lisätä esimerkiksi leivonnaisiin, ja niitä voi käyttää monipuolisesti jälkiruoka-annosten viimeistelyyn ja koristeluun.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISTA RAAKASUKLAATA

Raakasuklaa on Foodinin toiminnan keskiössä. Käytämme suklaatuotteissamme ainoastaan kestävän kehityksen mukaisesti viljeltyjä luomukaakaopapuja. Pavut on viljelty kestävällä metsäviljelyllä, joka tukee ympäristön monimuotoisuutta ja varmistaa viljelijöille elannon useammalla kuin vain yhdellä tapaa. Amazonian sademetsän siimeksessä kasvavista kaakaopavuista valmistetaan Foodinilla samettisen pehmeää, täyteläistä raakasuklaata, jossa maistuu autenttinen kaakao.

Raakasuklaarusina on valmistettu Foodinin omalla tehtaalla Vaajakoskella, Suomen suklaarusinoiden pääkaupungissa! Suklaarusinoiden valmistukseen on käytetty tehtaallamme ainoastaan uusiutuvaa aurinkoenergiaa.

Raakasuklaan valmistus tapahtuu perinteisellä kivimylly- eli stone ground -menetelmällä, jossa jättimäiset myllynkivet jauhavat kahdesta kolmeen vuorokautta raaka-aineet suklaamassaksi. Valmistusprosessin matalalla, alle 42 asteen, lämpötilalla varmistamme, että kaakaopavun ominaisuudet pysyvät tallella valmiiseen tuotteeseen asti. Hellävarainen kivimylly-käsittely vaikuttaa myös suklaan rakenteeseen ja pehmeyteen. Lopuksi hellävarainen kuorrutuskone kietoo rusinan pehmeään ja lempeään raakasuklaaseen.

Luomu, vegaaninen, gluteeniton, lisä- ja säilöntäaineeton.

Valmistettu tehtaassa jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel– ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).