Sävyttävä aurinkovoide kasvoille, SPF50, Natural Beige

11,98 

Alhaisin30 päivän hinta 29,95 

Varasto loppu

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Luonnollinen sävytetty aurinkosuoja

Dhyvana aurinkovoide kasvoille on tahmaamaton, ihoa tukkimaton erittäin ihana, mattapinnan jättävä aurinkosuoja, jollaista luonnonkosmetiikassa ei ole aikaisemmin nähty. Erittäin suuri suojakerroin 50 – sisältää suojan UVA ja UVB-säteilyä vastaan.

  • BDIH-sertifioitu
  • Vaaleampi punapohjainen sävy
  • 100 % luonnollinen fysikaalinen suoja
  • Yksi sävy, joka sopii useimmille
  • Pakkauskoko 50 ml

Skandinaavisen vaalealle iholle kehitetty Dhyvanan aurinkosuojavoide. Sävy on vaaleampi, punapohjainen kuin Dhyvanan SK30-aurinkosuojatuotteessa, joten se käy myös sellaiselle iholle, joka ei päivety auringossa kesän aikana. Tuote on kuitenkin selkeästi sävytetty tuote, joten se ei jätä ihoa lumenvalkoiseksi, kuten monet näin korkean suojakertoimen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet saattavat tehdä. Dhyvana aurinkosuojatuote on paljon enemmän kuin pelkkä kasvojen aurinkovoide: se korvaa kosteusvoiteen ja meikkivoiteen ja sitä suositellaankin käytettäväksi varhaisesta keväästä syksyyn saakka tai aina, kun haluat suojata ihon UV-säteilyltä. Se ei tuki ihoa toistuvassakaan käytössä ja sopii myös harrastuksiin.

Sävy sopii erityisesti vaalealle ja keskivaalelle, punapohjaiselle iholle. Sävy on vaaleampi kuin Summer Tan, ja sopii henkilöille, jotka etsivät vaalealle, jopa kalpealle (vain vähän ruskettuvalle) iholle sävyllistä tuotetta. Sävy on punapohjainen, mutta vaalea.

Dhyvana on espanjalaisyritys, joka on ottanut sydämenasiakseen kehittää toimivia, luonnollisia aurinkosuojatuotteita. Tuote on aitoa luonnonkosmetiikkaa ja se on sertifioitu tiukalla BDIH-sertifikaatilla. Dhyvana aurinkosuoja kasvoille on suunniteltu tuntumaan iholla kevyeltä. Se on täydellinen valinta sinulle, joka etsit kevyttä mutta tehokasta aurinkosuojaa, joka ei tunnu iltapäivälläkään öljyiseltä tai raskaalta iholla. Unohda vitivalkea lookki tai maskimainen tunne. Dhyvanan aurinkosuoja on täysin mineraaliperäinen, titaani- ja sinkkioksidiin perustuva luotettava fysikaalinen suoja.

Aloe vera pohjainen koostumus ei kuivata ihoa toistuvassakaan käytössä. Mineraalisuojaa on täydentämässä vadelmansiemenöljy, jolla on luontainen UV-suoja. Tuote tarjoaa laajan suojan eri UV-säteilyn alueita vastaan ja on anti-age-vaikutteinen estäen auringon ihoa vanhentavaa vaikutusta. Kasvojen alueen suojaus saatetaan usein laiminlyödä jos aurinkosuoja tuntuu liian raskaalta tai hankalalta käyttää – Dhyvanan aurinkosuojan myötä tämän huolen voi unohtaa! Dhyvanan antioksidanttipitoinen koostumus suojaa ihoa ympäristön rasitukselta ja vapaiden radikaalien vaikutukselta.

Parasta Dhyvanassa on sen koostumus, joka katoaa ihoon ja tuntuu iholla kevyeltä. Hämmästyttävintä Dhyvanassa on sen nopea kuivuminen: voit meikata heti päälle, iho ei tunnu lainkaan kostealta tai rasvaiselta levittämisen jälkeen. Tuotteen tuoksu on hedelmäinen, erittäin mieto.

Dhyvana-aurinkosuojatuotteet ovat turvallisia fysikaalisia aurinkosuojia ilman PEG-yhdisteitä, silikoneja, parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita tai nanoteknologiaa.