Beautiful Hair, Skin &Nails, 60ka

20,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 20,50 

Varastossa

Beautiful Hair, Skin &Nails, 60ka

20,50 

Alin hinta 30 päivän sisällä: 20,50 

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Kotimainen, 100% turvallinen verkkokauppa

14 päivän ilmainen palautusoikeus

Aina edulliset hinnat

Sisäistä kauneutta

Together Beautiful Hair, Skin & Nail Daily ravitsee ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi sisältäpäin. Se on täyden kympin tuote, sisältäen 10 tärkeintä vitamiinia ja kivennäsainetta kauneutesi tueksi.

  • 10 vitamiinia ja kivennäsainetta kauneutesi tueksi
  • Hyaluronihappoa luonnolliseen ihon kosteutukseen
  • Kollageenin tuotantoa lisäävää ravintopohjaista C-vitamiinia

Sisäistä hehkua kasvattaa muun muassa sinkki, joka edistää hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. Yhdessä C-vitamiinin kanssa, sinkki edistävää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Biotiini yhdistää voimansa sinkin tavoin ja edistää myös hiusten sekä ihon hyvänä pysymistä. Lisäbuustia päivään tuo B3-vitamiini, joka voi vähentää väsymystä.

Together Beautiful Hair, Skin & Nail Dailyn hyvää tekevien ravintopohjaisten vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi valmiste sisältää muita luonnollisia, hehkua antavia ravintoaineita hoitamaan hiuksiasi, ihoasi ja kynsiäsi. Mukana mm. hyaluronihappoa luonnolliseen ihon kosteutukseen sekä kollageenin tuotantoa lisäävää ravintopohjaista C-vitamiinia ja piidioksidia bambu-uutteesta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville./Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.